Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης προειδοποιεί για περισσότερες βροχές

Ταϊλάνδη -

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ταϊλάνδης (TMD) προειδοποίησε για περισσότερες βροχές ειδικά στα ανατολικά και νότια τμήματα της Ταϊλάνδης μαζί με υψηλά κύματα στις θάλασσες της Ταϊλάνδης.

Το TMD εξέδωσε μια ανακοίνωση για επταήμερη πρόγνωση καιρού από την Παρασκευή (21 Ιουλίου) έως τις 26 Ιουλίου 2023. Ένας μέτριος μουσώνας βρίσκεται στα βόρεια, τα βορειοανατολικά και τα ανώτερα βορειοανατολικά της Ταϊλάνδης. Ένας ισχυρός νοτιοδυτικός μουσώνας καλύπτει τη Θάλασσα Ανταμάν και τον Κόλπο της Ταϊλάνδης.

Βροχές σημειώνονται σε πολλές περιοχές της Ταϊλάνδης ιδιαίτερα στα ανατολικά και νότια τμήματα. Τα κύματα στη Θάλασσα Ανταμάν έχουν ύψος έως τρία μέτρα και πάνω από τρία μέτρα σε περιοχές με καταιγίδες.

Οι άνθρωποι σε περιοχές που βρίσκονται σε κίνδυνο θα πρέπει να γνωρίζουν τις ξαφνικές πλημμύρες. Τα σκάφη στον νότιο Κόλπο της Ταϊλάνδης θα πρέπει να προχωρήσουν με προσοχή. Τα σκάφη στον άνω κόλπο της Ταϊλάνδης και στη Θάλασσα Ανταμάν θα πρέπει να παραμείνουν στην ακτή.

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The Pattaya News.

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.