Έφοδος σε μπαρ στο Thalang για πώληση αλκοόλ κατά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος

Thalang -

Έφοδος έγινε σε μπαρ στο Thalang επειδή πούλησε αλκοόλ πέρα ​​από τη νόμιμη ώρα κλεισίματος.

Αξιωματικοί της περιοχής Thalang με επικεφαλής τον διοικητικό διευθυντή Thalang κ. Panjapong Boonjan και την αστυνομία του Sakoo με επικεφαλής τον αντισυνταγματάρχη Nopparuj Sukkree έκαναν έφοδο σε ένα μπαρ που ονομάζεται «Suk Niyom» στο Sakoo, Thalang στις 3:00 π.μ. το Σάββατο νωρίς το πρωί (22 Ιουλίου).

Ο κ. Panjapong είπε στο Phuket Express ότι το μπαρ διαπιστώθηκε ότι πουλά αλκοόλ μετά τη νόμιμη ώρα κλεισίματος στις 2:00 π.μ. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ φέρεται να παραδέχτηκε τις κατηγορίες.

Παρόμοιο άρθρο:

Σε ένα μπαρ στο Thalang έγινε έφοδος για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες μετά από ανώνυμες καταγγελίες για φερόμενο άνοιγμα πέρα ​​από τη νόμιμη ώρα κλεισίματος των 2:00 π.μ.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.