Η φωτιά καταστρέφει το κατάστημα ενοικίασης μοτοσυκλετών στην Πατόνγκ

Πατόνγκ –

Μια πυρκαγιά κατέστρεψε ένα κατάστημα ενοικίασης μοτοσικλετών και προκάλεσε ζημιές σε 25 μοτοσικλέτες σε συνολικά περισσότερα από τρία εκατομμύρια μπατ.

Οι πυροσβέστες στον δήμο Patong ειδοποιήθηκαν για τη φωτιά στις 2:40 π.μ. της Τετάρτης (19 Ιουλίουth) νωρίς το πρωί σε ένα κατάστημα ενοικίασης μοτοποδηλάτων στην οδό Na Nai στην Πατόνγκ. Πυροσβέστες με πέντε πυροσβεστικά οχήματα και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν το κατάστημα ενοικίασης μοτοσικλετών να φλέγεται έντονα.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου μισή ώρα για να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά λόγω των ισχυρών ανέμων. Το κατάστημα ενοικίασης μηχανών και 25 μηχανάκια καταστράφηκαν. Το κόστος της ζημιάς υπολογίζεται σε τουλάχιστον τρία εκατομμύρια μπατ. Ζημιές από την πυρκαγιά υπέστη και ένα παρακείμενο κατάστημα με νουντλς. Ευτυχώς, κανείς δεν βρισκόταν στο κατάστημα και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Εκτιμάται ότι αιτία της πυρκαγιάς ήταν βραχυκύκλωμα ηλεκτρικού ρεύματος. Ωστόσο, η Ιατροδικαστική Αστυνομία διεξάγει έρευνες για να βρει τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.