Αμερικανός συνελήφθη στο Πουκέτ για φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση 9χρονου κοριτσιού

Πουκέτ -

Ένας καταζητούμενος 30χρονος Αμερικανός συνελήφθη αφού φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά ένα εννιάχρονο κορίτσι προτού διαφύγει στο Πουκέτ.

Το Γραφείο Μετανάστευσης είπε στο Phuket Express την Τρίτη (18 Ιουλίουth) ότι την Κυριακή (16 Ιουλίουth) συνέλαβαν έναν άνδρα που αναγνώρισαν μόνο ως τον κ. Mayes, 30 ετών, Αμερικανό υπήκοο, στο Rawai, Mueang Phuket.

Η σύλληψη έγινε αφού το Βασιλικό Γραφείο Μετανάστευσης της Ταϊλάνδης ενημερώθηκε για τον καταζητούμενο ύποπτο από τη Μονάδα Διεθνούς Εγκληματικής Έρευνας της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ταϊλάνδη. Ο Mayes φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά ένα εννιάχρονο κορίτσι σε διαφορετική χώρα πολλές φορές πριν δραπετεύσει στην Ταϊλάνδη. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι μετακόμισε στο Πουκέτ και έμεινε σε ένα σπίτι στο Rawai.

Ο Mayes εισήλθε στην Ταϊλάνδη στις 29 Ιουλίουth, 2022 με τουριστική βίζα 30 ημερών. Δεν υπερέβαινε την παραμονή του τη στιγμή που συνελήφθη καθώς είχε βίζα ΜΗ ΕΔ.

Ωστόσο, η βίζα του έχει πλέον ανακληθεί.

Κάποιες αναφορές ανέφεραν ότι το κορίτσι ήταν κόρη του, αν και αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από τις αρχές της Ταϊλάνδης. Ο ύποπτος θα τεθεί υπό κράτηση και θα εκδοθεί στα χέρια των αμερικανικών αρχών για να αντιμετωπίσει τις νομικές του κατηγορίες.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.