Γυναίκα από τη Νότια Κορέα στο Πουκέτ αυτοκτόνησε μετά από λογομαχία με τον φίλο της

Πουκέτ -

Μια Νοτιοκορεάτισσα έπνιξε τον εαυτό της και τις δύο γάτες της με καπνό από κάρβουνο, με αποτέλεσμα να χαθούν όλοι μέσα στο μπάνιο του καταλύματός τους στο Πουκέτ.

Οι αστυνομικοί στο αστυνομικό τμήμα Chalong έλαβαν αναφορά για το νεκρό θύμα περίπου στις 8 το πρωί του Σαββάτου, 16 Ιουλίου. Έσπευσαν στο σπίτι της στην υποπεριφέρεια Rawai της περιοχής Mueang μετά την ειδοποίηση.

Στο σημείο του συμβάντος, η αστυνομία βρήκε το σώμα μιας γυναίκας, το όνομα της οποίας αποκρύπτεται από το The Pattaya News εν αναμονή της άδειας της οικογένειάς της, να βρίσκεται ανάσκελα μέσα σε ένα μπάνιο στον δεύτερο όροφο. Η 43χρονη γυναίκα φέρεται να είναι υπήκοος Νότιας Κορέας. Το όνομά της αποκρύπτεται λόγω της ευαισθησίας της κατάστασης.

Μετά την εξέταση, η αστυνομία βρήκε αίμα να ρέει από τη μύτη της. Δύο γάτες βρέθηκαν επίσης νεκρές δίπλα της μαζί με ένα σιδερένιο δοχείο που η αστυνομία πίστευε ότι χρησιμοποιούσε η γυναίκα για να αποθηκεύσει αναμμένο κάρβουνο προκειμένου να πνιγεί. Δεν εντοπίστηκαν τραυματισμοί ή σημάδια επιθετικού παιχνιδιού στο σημείο. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για να εντοπιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Με βάση μια συνέντευξη με τον Νοτιοκορεάτη φίλο του θύματος, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύπτεται, ο θανών είχε λογομαχία μαζί του, πριν από το συμβάν. Ο καβγάς αφορούσε την έλλειψη χρόνου για εκείνη επειδή δούλευε σε άλλη επαρχία.

Πριν αποφασίσει να της αφαιρέσει τη ζωή, το θύμα αποχαιρέτησε τον φίλο της μέσω τηλεφώνημα λέγοντας ότι ήθελε να πεθάνει. Στη συνέχεια, ο φίλος της επέστρεψε βιαστικά στο κατάλυμα αλλά άργησε πολύ.

Η σορός του θύματος παραμένει στο νοσοκομείο για διευθέτηση της κηδείας. Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Εγγραφή
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.