Έρευνα Expat Insider 2023 αποκαλύπτει: Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι προορισμοί για διαβίωση και εργασία στο εξωτερικό, η Ταϊλάνδη είναι 6η

Ταϊλάνδη-

Η InterNations, η μεγαλύτερη κοινότητα ομογενών στον κόσμο με περισσότερα από 4.8 εκατομμύρια μέλη, δημοσίευσε τα τελευταία αποτελέσματα της ετήσιας Expat Insider επισκόπηση. Φέτος σηματοδοτεί επίσης τη 10η επέτειο της έρευνας. Με περισσότερους από 12,000 ερωτηθέντες, Expat Insider είναι μια από τις πιο εκτεταμένες έρευνες για τη ζωή και την εργασία στο εξωτερικό. Παρέχει πληροφορίες για εκπατριστική ζωή σε 53 προορισμούς, προσφέροντας εμπεριστατωμένες πληροφορίες σχετικά με την ικανοποίηση των ερωτηθέντων με τις αντίστοιχες χώρες τους σε αυτούς τους πέντε δείκτες: Ποιότητα Ζωής, Ευκολία Εγκατάστασης, Εργασία στο Εξωτερικό, Προσωπικά Οικονομικά και Δείκτης Essentials Expat.

Οι ομογενείς απολαμβάνουν μια οικονομικά προσιτή ζωή στην Ταϊλάνδη 

Η Ταϊλάνδη κατατάσσεται 6ος από 53 προορισμούς στην Expat Insider 2023 επισκόπηση. Οι πρώην παππούδες που γνωρίζουν το κόστος εκτιμούν την Ταϊλάνδη για την άμεσα διαθέσιμη και οικονομικά προσιτή στέγαση (1η), καθώς και τον προσιτό τρόπο ζωής που προσφέρει γενικά. Η χώρα κατέχει την 4η θέση στον Προσωπικό Οικονομικό Δείκτη. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη περιθώριο βελτίωσης όσον αφορά την εργασιακή κουλτούρα και ικανοποίηση (46η) και την ασφάλεια και ασφάλεια (45η). Ολα για όλα, Το 86% δηλώνει ευχαριστημένος με τη ζωή του στην Ταϊλάνδη, σε σύγκριση με τον παγκόσμιο μέσο όρο 72%. 

Οι καλύτεροι και οι χειρότεροι προορισμοί για ομογενείς το 2023

Από 53 προορισμούς στο Expat Insider 2023 έρευνα, το Μεξικό (1η), η Ισπανία, ο Παναμάς, η Μαλαισία, η Ταϊβάν, η Ταϊλάνδη, η Κόστα Ρίκα, οι Φιλιππίνες, το Μπαχρέιν και η Πορτογαλία (10η) είναι τα καλύτερα μέρη για ομογενείς το 2023. Από την άλλη πλευρά, οι ομογενείς θεωρούν το Κουβέιτ (53η) , Νορβηγία, Τουρκία, Νότια Κορέα, Γερμανία, Νότια Αφρική, Ιταλία, Μάλτα, Νέα Ζηλανδία και Ιαπωνία (44η) ως οι χειρότεροι προορισμοί για τους ομογενείς.

Για τον Expat Insider 2023 Έρευνες

Η InterNations πραγματοποιεί το ετήσιό της Expat Insider έρευνα από το 2014. Αυτή η 10η έκδοση μιας από τις μεγαλύτερες έρευνες για μετανάστες στον κόσμο βασίζεται σε δεδομένα από 12,065 ομογενείς που αντιπροσωπεύουν 171 εθνικότητες και ζουν σε 172 χώρες ή περιοχές. Παρείχαν πληροφορίες για διάφορους τομείς της ζωής των εκπατρισμένων, καθώς και για το φύλο, την ηλικία και την εθνικότητά τους.

Οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να βαθμολογήσουν έως και 56 διαφορετικές πτυχές της ζωής στο εξωτερικό σε μια κλίμακα από το ένα έως το επτά. Η διαδικασία τόνισε την προσωπική ικανοποίηση των ερωτηθέντων με αυτούς τους παράγοντες, λαμβάνοντας υπόψη τόσο τα συναισθηματικά θέματα όσο και τις πιο πραγματικές πτυχές με την ίδια βαρύτητα. Στη συνέχεια, οι βαθμολογίες των επιμέρους παραγόντων ομαδοποιήθηκαν σε διάφορους συνδυασμούς για συνολικά 16 υποκατηγορίες και οι μέσες τιμές τους χρησιμοποιήθηκαν για την κατάρτιση πέντε επίκαιρων δεικτών: Ποιότητα Ζωής, Ευκολία Εγκατάστασης, Εργασία στο Εξωτερικό, Προσωπικά Οικονομικά και Βασικά στοιχεία του Expat . Αυτοί οι δείκτες υπολογίστηκαν περαιτέρω μαζί με τη γενική ευτυχία των εκπατρισμένων με τη ζωή τους στο εξωτερικό για να κατατάξουν 53 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Για να εμφανιστεί στους δείκτες και στη συνολική κατάταξη, ήταν απαραίτητο ένα μέγεθος δείγματος τουλάχιστον 50 συμμετεχόντων στην έρευνα ανά προορισμό.

Σχετικά με τις Διεθνείς Εθνές

Με περισσότερα από 4.8 εκατομμύρια μέλη σε 420 πόλεις σε όλο τον κόσμο, InterNations είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια κοινότητα και πηγή πληροφοριών για άτομα που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό. Η InterNations προσφέρει παγκόσμια και τοπική δικτύωση και κοινωνικοποίηση, τόσο διαδικτυακά όσο και πρόσωπο με πρόσωπο. Σε περίπου 4,000 εκδηλώσεις και δραστηριότητες το μήνα, οι ομογενείς έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν άλλα παγκόσμια μυαλά. Οι διαδικτυακές υπηρεσίες περιλαμβάνουν φόρουμ συζητήσεων και χρήσιμα άρθρα με προσωπικές εμπειρίες μεταναστών, συμβουλές και πληροφορίες για τη ζωή στο εξωτερικό. Η ιδιότητα μέλους γίνεται με έγκριση μόνο για να διασφαλίσουμε ότι παραμένουμε μια κοινότητα εμπιστοσύνης. Η InterNations είναι μέρος της NEW WORK SE, μιας ομάδας επωνυμιών που προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες για μια καλύτερη επαγγελματική ζωή.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τις Διεθνείς Εθνές στο δικό μας σελίδα τύπου, στο εταιρικό μας blog, ή στο δικό μας περιοδικό. Ακολουθήστε μας στο Twitter για ενημερώσεις και πληροφορίες δεδομένων σχετικά με τη ζωή των μεταναστών.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου της Internations. Οι σκέψεις και οι δηλώσεις τους είναι εξ ολοκλήρου δικές τους.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Tanakorn Panyadee
Ο τελευταίος μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιδύο ετών που σήμερα ζει και σπουδάζει το τελευταίο έτος του κολεγίου του στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.