Μεθυσμένος άνδρας συνελήφθη μετά από πυροβολισμούς δημοσίως στο Thalang, τρομάζοντας αλλοδαπούς και κατοίκους της Ταϊλάνδης

Thalang -

Ένας μεθυσμένος άνδρας συνελήφθη αφού άνοιξε πυρ με πυροβόλο όπλο δημόσια, το οποίο τρόμαξε τόσο ξένους όσο και κατοίκους της Ταϊλάνδης.

Πολ. Ο συνταγματάρχης Pisit Chuenpeth, επικεφαλής της αστυνομίας Thalang, είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό γύρω στις 10:18 το βράδυ της Κυριακής (9 Ιουλίουth) πίσω από ένα συγκρότημα κατοικιών στο χωριό Νούμερο 3 στο Σρι Σόνθορν. Οι αστυνομικοί και το Phuket Express έφτασαν γρήγορα στο σημείο.

Η αστυνομία σταμάτησε το φορτηγό του υπόπτου που έβγαινε από το συγκρότημα. Ο μεθυσμένος οδηγός αναγνωρίστηκε από την αστυνομία μόνο ως ο κ. Muan, άγνωστης ηλικίας, ο οποίος βρέθηκε με ένα εγγεγραμμένο τουφέκι CZ .22 και 55 σφαίρες.

Μια άγνωστη αλλοδαπή βρέθηκε να κλαίει από φόβο και ζήτησε από την αστυνομία να μεταφέρει το παιδί της σε ασφαλές μέρος καθώς μένει δίπλα στο σπίτι του υπόπτου και φοβόταν περαιτέρω επεισόδια.

Ο κ. Muan οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Thalang. Είπε στον συνταγματάρχη Πισέτ ότι οι κάτοικοι του οικιστικού συγκροτήματος πάντα έριχναν σκουπίδια στον τοίχο δίπλα στο σπίτι του, κάτι που τον εξόργιζε και τον εκνεύριζε. Έριξε περίπου τέσσερις πυροβολισμούς στον αέρα και πέταξε πέτρες σε κοντινές στέγες λόγω του θυμού του.

Ο κ. Muan αντιμετωπίζει κατηγορίες για οπλοφορία δημόσια χωρίς την κατάλληλη αιτία και οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Δεν είναι σαφές εάν η αστυνομία θα εξετάσει τη βασική αιτία της διαμάχης για τα σκουπίδια μεταξύ γειτόνων.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.