Συνελήφθη άνδρας αφού απείλησε τη σύζυγό του με όπλο στο Thalang του Πουκέτ

Thalang -

Ένας μεθυσμένος άνδρας συνελήφθη αφού απείλησε με όπλο τη γυναίκα του στο Thalang.

Πολ. Ο συνταγματάρχης Pisit Chuenpeth, επικεφαλής της αστυνομίας Thalang, είπε στο Phuket Express ότι έλαβαν αναφορά από την κυρία Nooeuerb Singin την Κυριακή (9 Ιουλίου). Είπε στην αστυνομία ότι ο μεθυσμένος γιος της, ο κ. Teerayut 'Khun' Singin, είχε απειλήσει τη γυναίκα του με όπλο σε ένα σπίτι στο Thep Krasattri.

Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι για να βρει τον κ. Teerayut σε ένα αυτοκίνητο στο μπροστινό μέρος του σπιτιού. Μέσα στο αυτοκίνητό του βρήκαν ένα χειροποίητο όπλο. Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Thalang.

Ο Teerayut παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι είχε κάνει χρήση παράνομων ναρκωτικών πριν από το περιστατικό. Αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου χωρίς άδεια, οπλοφορία δημόσια χωρίς βάσιμο λόγο και οδήγηση κατά τη χρήση μεθαμφεταμίνης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.