Ξένος φέρεται να προσπαθεί να πουλήσει ψεύτικο χρυσό ρολόι στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας αλλοδαπός φέρεται να προσπαθούσε να πουλήσει ένα ψεύτικο χρυσό ρολόι για 50,000 μπατ στο Thalang.

Η αστυνομία του τηλεφωνικού κέντρου 191 ειδοποιήθηκε από έναν κάτοικο του Πουκέτ την Τρίτη (4 Ιουλίουth). Ο εμπλεκόμενος ήταν αλλοδαπός, αλλά κανείς δεν γνωρίζει την εθνικότητά του, αν και υπήρχαν εικασίες ότι θα μπορούσε να είναι Ινδός, Μπαγκλαντές ή Πακιστανός. Ο ύποπτος φέρεται να προσπαθούσε να πουλήσει ένα ψεύτικο χρυσό ρολόι για 50,000 μπατ σε ντόπιους, αλλά κανείς δεν το αγόρασε καθώς έβλεπαν καθαρά ότι ήταν κατασκευασμένο από ψεύτικο χρυσό, παρά την επιμονή του άνδρα ότι ήταν γνήσιο.

Η αστυνομία Tha Chatchai φέρεται να εντόπισε τον εν λόγω αλλοδαπό και συνεχίζει την έρευνά της για να διαπιστώσει εάν ο αλλοδαπός προσπαθούσε να πουλήσει ένα πλαστό χρυσό ρολόι ως κατηγορούμενος ή όχι. Μπορούν επίσης να εξετάσουν εάν ο άνδρας έχει άδεια εργασίας για να πουλάει εμπορεύματα στην Ταϊλάνδη, καθώς, παρά τις διαδεδομένες διαδικτυακές και αυτοπροσώπως πωλήσεις από ξένους υπηκόους, θεωρείται τεχνικά σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ταϊλάνδης ως εργασία, κάτι που είναι παράνομο χωρίς την κατάλληλη άδεια εργασίας.

Η αστυνομία του Tha Chatchai δεν ταυτοποίησε τον ύποπτο στο Phuket Express.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.