Κορυφαίες ιστορίες Εθνικής Ταϊλάνδης από την περασμένη εβδομάδα: Συγκλονιστικό ατύχημα σε πεζόδρομο στο αεροδρόμιο της Ταϊλάνδης και πολλά άλλα

Ακολουθεί μια ματιά στις κορυφαίες ιστορίες ΕΘΝΙΚΗΣ Ταϊλάνδης, που επιλέχθηκαν από την Εθνική μας ομάδα Pattaya News/TPN, από την τελευταία εβδομάδα 26 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου 2023.

Δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο επίπεδο σημασίας, αλλά παρατίθενται με τη σειρά ημερομηνίας δημοσίευσης.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες ιστορίες! Και, αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα. Σας ευχαριστούμε όπως πάντα που διαβάσατε τα Νέα της Pattaya/TPN News!

1. Προχωρήστε μπροστά Το κόμμα παραμένει σίγουρο για την εξασφάλιση αρκετών ψήφων στη Γερουσία για να γίνει ο Πίτα πρωθυπουργός

Επί του παρόντος, η συμμαχία του συνασπισμού έχει 312 βουλευτές, αλλά για να μπορέσει η Pita Limjaroenrat να αναλάβει τα καθήκοντά της, χρειάζονται τουλάχιστον 376 ψήφους ή άλλες 64 ψήφους από το κοινό κοινοβούλιο.

Το κόμμα Move Forward παραμένει σίγουρο για την εξασφάλιση αρκετών ψήφων στη Γερουσία για να γίνει ο Πίτα πρωθυπουργός

2. Διεθνή κρουαζιερόπλοια που επισημαίνονται ως κύριοι συνεισφέροντες στον ταϊλανδικό τουρισμό

Η Pattaya εξετάζει επίσης ένα λιμάνι κρουαζιερόπλοιων.

Διεθνή κρουαζιερόπλοια που επισημάνθηκαν ως κύριοι συνεισφέροντες στον τουρισμό της Ταϊλάνδης

3. Η Thai Airways επιδιώκει να επεκτείνει σημαντικά τον στόλο

Η Thai Airways σκοπεύει να ολοκληρώσει μια συμφωνία για την αγορά τουλάχιστον 30 νέων αεροσκαφών μέχρι το τέλος του έτους και θα μπορούσε να διπλασιάσει τον στόλο των αεροσκαφών στενής ατράκτου κατά την επόμενη δεκαετία, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλό της.

Η Thai Airways επιδιώκει να επεκτείνει σημαντικά τον στόλο της

4. Επιβάτης στο αεροδρόμιο Don Mueang έχασε το πόδι της αφού κόλλησε σε κινούμενο διάδρομο

Η γυναίκα παραμένει υπό στενή ιατρική φροντίδα μέχρι την ώρα του Τύπου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ακρωτηριασμένο πόδι της δεν μπόρεσε να επανασυνδεθεί.

Επιβάτης στο αεροδρόμιο Don Mueang έχασε το πόδι της αφού κόλλησε σε κινούμενο διάδρομο

5. Τα δεδομένα δείχνουν ότι η Ταϊλάνδη έχει 1.3 εκατομμύρια Κινέζους ταξιδιώτες φέτος

Καλωσήρθατε στην Ταϊλάνδη!

Τα δεδομένα δείχνουν ότι η Ταϊλάνδη βλέπει 1.3 εκατομμύρια Κινέζους ταξιδιώτες φέτος

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.