Η αστυνομία του Πουκέτ σταματά αυτοκίνητα για έναν Python – ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ -

Η Τροχαία του Πουκέτ σταμάτησε οχήματα για να διασχίσει έναν πύθωνα έναν δρόμο.

Το πρωί της Δευτέρας (3 Ιουλίουrd), η Τροχαία Thalang εκτελούσε τακτικά της καθήκοντα στην οδό Thep Krasattri κοντά στο Μνημείο των Ηρωίδων.

Είδαν ότι υπήρχε ένας πύθωνας μήκους δύο μέτρων που διέσχιζε το δρόμο. Η τροχαία έκανε σήμα σε κινούμενα οχήματα στο δρόμο να σταματήσουν ώστε ο πύθωνας να διασχίσει τον δρόμο χωρίς να τσακιστεί.

Οι κυνηγοί φιδιών από το Kusoldharm Rescue Foundation κλήθηκαν στη σκηνή για να πιάσουν τον πύθωνα. Ο πύθωνας αργότερα απελευθερώθηκε πίσω σε ένα κοντινό δάσος με ασφάλεια. ο συνδετήρας έχει εξαιρετικά καλή απόδοση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνει το Phuket Express.

 

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.