Φορτηγό έπεσε στο σπίτι στο Thalang, ο οδηγός εκλιπαρεί να μην καλέσει την αστυνομία

Thalang -

Ένα φορτηγό έπεσε πάνω σε σπίτι στην περιοχή Thalang.

Η αστυνομία Thalang ειδοποιήθηκε για το ατύχημα στις 2:00 π.μ. του Σαββάτου (1 Ιουλίου) στον δρόμο Don Jom Tao στην υποπεριοχή Thep Krasattri. Η αστυνομία και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν το κατεστραμμένο φορτηγό που είχε χτυπήσει σε ένα σπίτι.

Υπήρξαν σημαντικές υλικές ζημιές, ωστόσο κανείς δεν τραυματίστηκε.

Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, η κα Napaphon Khaothong, 40 ετών, είπε στο Phuket Express ότι ο οδηγός της είπε ότι είχε ένα προηγούμενο τροχαίο ατύχημα υπό την επήρεια αλκοόλ. Δεν ήθελε να καλέσει την αστυνομία και ήθελε να λύσει την κατάσταση προσωπικά με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, καθώς φοβόταν ότι αυτή τη φορά θα μπορούσε να φυλακιστεί για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, ο οδηγός που αναγνωρίστηκε μόνο ως ο κύριος Kieat, αργότερα συμφώνησε να αφήσει τη Napaphon να καλέσει την αστυνομία καθώς αρνήθηκε να αντιμετωπίσει την κατάσταση και τις σοβαρές ζημιές ιδιωτικά. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Thalang.

Οι ακριβείς κατηγορίες του και αν ήταν πάνω από το νόμιμο όριο αλκοόλ στο αίμα δεν αποκαλύφθηκαν από την αστυνομία του Thalang.

Το συνολικό κόστος των ζημιών στο σπίτι του Ναπαφόν εξακολουθούσε να καταγράφεται από την ώρα του Τύπου.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.