Το αεροδρόμιο του Πουκέτ επιβεβαιώνει ότι οι κυλιόμενες σκάλες είναι ασφαλείς

Πουκέτ -

Το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ έχει ελέγξει περισσότερες από 30 κυλιόμενες σκάλες στις οποίες επιβεβαίωσαν ότι όλες είναι ασφαλείς.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Μια γυναίκα επιβάτης στο διεθνές αεροδρόμιο Don Mueang έχασε το κάτω πόδι της αφού έπεσε κάτω και κόλλησε σε έναν κινούμενο διάδρομο το πρωί της Πέμπτης

Ένα νεαρό αγόρι αποκαλύφθηκε ότι τραυματίστηκε πρόσφατα αφού το πόδι του κόλλησε σε έναν κινούμενο διάδρομο στο διεθνές αεροδρόμιο Don Mueang.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο διευθυντής του διεθνούς αεροδρομίου του Πουκέτ κ. Monchai Tamod και οι σχετικοί εμπειρογνώμονες έλεγξαν κυλιόμενες σκάλες στο αεροδρόμιο. Ο κ. Monchai είπε στο Phuket Express ότι υπάρχουν συνολικά 27 ανελκυστήρες και 31 κυλιόμενες σκάλες στο αεροδρόμιο. Όλα ελέγχονται σε μηνιαία και ετήσια βάση. «Μας ενδιαφέρει πάντα η ασφάλεια στο αεροδρόμιο. Το αεροδρόμιο έχει τηρήσει όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφαλείας».

Εν τω μεταξύ, ειδικοί που έλεγξαν τις κυλιόμενες σκάλες και τους ανελκυστήρες είπαν στο Phuket Express ότι όλες οι κυλιόμενες σκάλες στο αεροδρόμιο είναι όλοι νέοι τύποι που έχουν αναβαθμιστεί ως προς την ασφάλειά τους, ειδικά με την προσθήκη λογοκριτών ασφαλείας. Αν έχει κολλήσει κάτι, θα σταματήσουν αμέσως.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.