Νεκρό στο Πουκέτ βρέθηκε ζευγάρι από τη Νότια Κορέα με αμερικανική υπηκοότητα

Πουκέτ -

Ένα ζευγάρι από τη Νότια Κορέα που είχε επίσης διπλή αμερικανική υπηκοότητα βρέθηκε νεκρό σε ένα κρεβάτι σε ξενοδοχείο στο Thalang μαζί με δύο σύριγγες.

Η αστυνομία του Cherng Talay είπε στο Phuket Express ότι ενημερώθηκε για τα πτώματα την Πέμπτη (29 Ιουνίουth) σε ξενοδοχείο στο Cherng Talay. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν δύο πτώματα σε ένα κρεβάτι, έναν άνδρα 63 ετών και μια γυναίκα 66 ετών. Και οι δύο ήταν αρχικά Νοτιοκορεάτες αλλά είχαν αποκτήσει την αμερικανική υπηκοότητα.

Δεν βρέθηκαν σημάδια τσακωμού ή τσακωμού στο πρόσωπό τους ή μέσα στο δωμάτιο. Οι δύο σύριγγες βρέθηκαν δίπλα σε υγρά φάρμακα σε δύο μπουκάλια. Σε ένα τραπέζι βρέθηκε ένα γράμμα γραμμένο στα αγγλικά. Η επιστολή ανέφερε ευχαριστώ σε κάποιον που τα φρόντισε και μια συγγνώμη από το ξενοδοχείο.

Η αστυνομία πιστεύει ότι πέθαναν τουλάχιστον έξι ώρες πριν βρεθούν τα σώματά τους. Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία πιστεύει ότι επρόκειτο για αυτοκτονία. Ωστόσο, διενεργείται νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.