Η αστυνομία του Πουκέτ αναζητά τον ένοπλο που πυροβόλησε με πυροβολισμούς στο κατάστημα λοταρίας στο φως της ημέρας

Πουκέτ -

Ένα κατάστημα λαχειοφόρων αγορών στην πόλη του Πουκέτ απειλήθηκε από έναν άγνωστο ένοπλο που έριξε σφαίρες μέσα από τη βιτρίνα του καταστήματος, στο φως της ημέρας.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 8:00 π.μ. της Πέμπτης (29 Ιουνίου) σε ένα κατάστημα λαχειοφόρων αγορών κοντά στην Αγορά Kaset (Δημόσια Αγορά φρέσκων ειδών 2) στο Talad Yai, στην πόλη του Πουκέτ. Πήγαν στο σημείο για να εντοπίσουν τέσσερις τρύπες από σφαίρες στη βιτρίνα του καταστήματος.

Ο φύλακας του καταστήματος, το όνομα του οποίου δεν έγινε γνωστό από την αστυνομία για την ασφάλειά τους, είπε τρεις ημέρες πριν ότι υπήρχε ένας άνδρας που προσπαθούσε να ανοίξει με δύναμη την πόρτα του καταστήματος. Είπε ότι ήθελε να συναντήσει τον γιο της που δεν ήταν εκεί εκείνη την ώρα, με αποτέλεσμα ο άνδρας να φύγει χωρίς αντιπαράθεση. Σήμερα το πρωί, 29 Ιουνίου, είδε ξανά τον ίδιο άνδρα πριν ανοίξει πυρ στο κατάστημα και φύγει με ταχύτητα. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

Πίστευε ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι ο γιος της δανείστηκε χρήματα, ένα ποσό λίγο περισσότερο από 3,000 μπατ, από τον άνδρα, αλλά ο γιος της είπε ότι η κοπέλα του είχε ήδη μεταφέρει τα οφειλόμενα χρήματα στον άνδρα. Ωστόσο, δεν γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες μεταξύ των δύο μερών και ο γιος της δεν ήταν παρών την ώρα της έρευνας.

Η αστυνομία του Πουκέτ ελέγχει τα πλάνα CCTV για να βρει τον ένοπλο. Σχεδιάζουν επίσης να μιλήσουν με τον γιο του ιδιοκτήτη του καταστήματος για να εξακριβώσουν τα ακριβή κίνητρα του εγκλήματος, δηλώνοντας ότι η πράξη ήταν αποκρουστική και σε πυκνοκατοικημένη περιοχή την πρωινή ώρα αιχμής.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.