Οι εταίροι του κυβερνητικού συνασπισμού της Ταϊλάνδης θα συναντηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο σχετικά με τη θέση του προέδρου της Βουλής

Ταϊλάνδη -

Το κόμμα Move Forward ανέβαλε και επαναπρογραμμάτισε μια συνάντηση με το Pheu Thai Party για να συζητήσουν τη σημαντική θέση του Προέδρου της Βουλής.

Αυτό είναι ένα εξέχον βήμα για την κυβέρνηση να σχηματίσει και να εκλέξει πρωθυπουργό και ο ακόμη εύθραυστος συνασπισμός να συνεχίσει.

Η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του κόμματος Move Forward κα Pukkamon Noonanant είπε στους δημοσιογράφους μέσω μιας ομάδας LINE αργά την Τρίτη αργά το βράδυ (27 Ιουνίουth) ότι το κόμμα ανέβαλε τη συνάντηση που είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Τετάρτη (28 Ιουνίουth) με το πάρτι Pheu Thai. Από την ώρα του Τύπου, η συνάντηση έχει προγραμματιστεί εκ νέου για την Κυριακή 2 Ιουνίου.

Πιστεύεται ότι η αναβολή οφείλεται σε συνάντηση του Pheu Thai Party τη Δευτέρα (27 Ιουνίουth). Έχουν επιμείνει ότι θέλουν τη θέση του προέδρου της Βουλής και πρέπει να έχουν 14 υπουργικές θέσεις και τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων. Αυτό είναι μέρος της παραμονής τους ως εταίρος συνασπισμού του Κόμματος Move Forward.

Εν τω μεταξύ, το Κόμμα Move Forward έχει επιμείνει ότι η θέση του προέδρου της Βουλής πρέπει να είναι μια θέση για το νούμερο ένα κόμμα που πήρε τις περισσότερες έδρες στις εκλογές, οι ίδιοι. Συμφώνησαν εσωτερικά να ορίσουν τον Padipat Suntiphada, βουλευτή της εκλογικής περιφέρειας για το Phitsanuloke, ως ομιλητή της Βουλής. Ωστόσο, το Pheu Thai, το νούμερο δύο κόμμα όσον αφορά τις έδρες του Κοινοβουλίου, δεν έχει ακόμη συμφωνήσει σε αυτό.

Η συνάντηση είναι την Κυριακή πρόκειται να γίνει μία ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της Βουλής για πρώτη φορά από τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης.

Μείνετε συντονισμένοι στα μέσα ενημέρωσης TPN για περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Το αρχικό άρθρο εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο που ανήκει στην TPN Media.

Εγγραφή
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/