Εκρήγνυται πυροσβεστήρας και σκοτώνει έναν μαθητή και τραυματίζει άλλους πέντε στην Μπανγκόκ

Μπανγκόκ -

Ένας πυροσβεστήρας που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια άσκησης πυρκαγιάς σχολείου εξερράγη και σκότωσε έναν μαθητή και τραυμάτισε άλλους πέντε σε δημόσιο σχολείο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή Dusit της Μπανγκόκ το πρωί της Παρασκευής 23 Ιουνίου.

Το περιστατικό συνέβη στο συγκρότημα του σχολείου Rajavinit Mathayom στην οδό Phitsanulok κοντά στο Royal Turf Club της Ταϊλάνδης στην περιοχή Nang Loeng.

Ο πυροσβεστήρας με διοξείδιο του άνθρακα εξερράγη ξαφνικά γύρω στις 11:22 π.μ. κατά τη διάρκεια άσκησης πυρκαγιάς, με αποτέλεσμα τον θάνατο ενός μαθητή και τον τραυματισμό άλλων πέντε μαθητών.

Συνδεδεμένα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ανέφεραν ότι ο νεκρός ήταν ένας μαθητής Mathayom Suksa 5 (Τάξη 11) που συμμετείχε στην άσκηση. Λόγω της ηλικίας του, τα μέσα ενημέρωσης του TPN απέκρυψαν το όνομά του.

Σύμφωνα με ιατροδικαστική ομάδα, ο εν λόγω πυροσβεστήρας είχε εκραγεί, προκαλώντας τη ρήξη του κυλίνδρου.

Η ιατροδικαστική ομάδα είπε στα Associated Thai Media ότι ο κύλινδρος ήταν επαναχρησιμοποιήσιμος χωρίς τοποθετημένη βαλβίδα ασφαλείας. Η προκαταρκτική ανάλυση δείχνει ότι ο κύλινδρος ήταν πιθανότατα γεμάτος με αέριο και έμεινε εκτεθειμένος στον ήλιο για μεγάλο χρονικό διάστημα, προκαλώντας αύξηση της θερμοκρασίας. Ως αποτέλεσμα, η εσωτερική πίεση συσσωρεύτηκε και οδήγησε στην έκρηξη λόγω της απουσίας βαλβίδας ασφαλείας, ανέφεραν ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης.

Οι ιατροδικαστές εξετάζουν το σημείο για να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία. Αυτή είναι μια ιστορία που εξελίσσεται και καθώς περισσότερες πληροφορίες δημοσιεύονται από τις αρμόδιες αρχές, τα μέσα TPN θα παρέχουν περαιτέρω ενημερώσεις, όπως απαιτείται.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.