Το Πουκέτ θα πραγματοποιήσει το φεστιβάλ Peranakan αυτό το Σαββατοκύριακο

Πουκέτ -

Το Φεστιβάλ Πουκέτ Περανακάν θα πραγματοποιηθεί από τις 23 Ιουνίουrd μέχρι τον Ιούνιο 25th, 2023 μαζί με μια παρέλαση κατά μήκος διάσημων δρόμων στην Παλιά Πόλη του Πουκέτ.

Το φεστιβάλ θα ξεκινήσει από τις 4:30 και μετά με ελεύθερη είσοδο. Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στο φεστιβάλ ενθαρρύνονται να φορέσουν την παραδοσιακή φορεσιά «Baba Yaya». Το αποκορύφωμα του φεστιβάλ θα είναι μια παραδοσιακή παρέλαση 1.2 χιλιομέτρων κατά μήκος της οδού Phang Nga και της οδού Thalang. Το φεστιβάλ θα παρουσιάσει επίσης μια παράσταση φωτός και ήχου τη νύχτα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το γραφείο TAT του Πουκέτ στο 0 7621 1036.

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.