Εντοπίστηκε φαλαινοκαρχαρίας στο νησί Phi Phi

Κράμπι –

Ένας φαλαινοκαρχαρίας εθεάθη στο νησί Phi Phi στο Krabi!

Ο διευθυντής της εταιρείας Island Diver κ. Jirasak Puttawan είπε στο Phuket Express ότι αυτή την εβδομάδα κατέγραψε ένα βίντεο του φαλαινοκαρχαρία υποβρύχια κοντά στο νησί Bi Da Nok στην περιοχή του Εθνικού Πάρκου Mu Ko Phi Phi στην υποπεριοχή Ao Nang.

Ο φαλαινοκαρχαρίας είχε μήκος περίπου έξι μέτρα και περιβαλλόταν από μικρά ψάρια. Συνήθως είναι πολύ σπάνιο να δεις φαλαινοκαρχαρίες στην περιοχή. Ωστόσο, ο Jirasak πιστεύει ότι πρόκειται για τον ίδιο φαλαινοκαρχαρία που εντοπίστηκε την περασμένη εβδομάδα.

Το υποβρύχιο οικοσύστημα έχει ανακάμψει πολύ μετά την πανδημία Covid-19, παρόλο που ο αριθμός των επισκεπτών έχει αυξηθεί, περισσότερα θαλάσσια ζώα έρχονται σε αυτήν την περιοχή.

Εγγραφειτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.