75χρονος άνδρας βρέθηκε πυροβολημένος μέχρι θανάτου στο δάσος στο Κάθου του Πουκέτ

Kathu -

Ένας 75χρονος άνδρας βρέθηκε πυροβολημένος μέχρι θανάτου σε ένα δάσος κοντά σε ένα φράγμα στο Kathu.

Η αστυνομία του Kathu ειδοποιήθηκε από κατοίκους της περιοχής ότι είχε βρει ένα πτώμα σε ένα δάσος κοντά σε ένα φράγμα πίσω από ένα γήπεδο γκολφ λίγο μετά τα μεσάνυχτα (17 Ιουνίου). Η αστυνομία, τα σωστικά συνεργεία και το Phuket Express έφτασαν κοντά στο σημείο, το οποίο περιελάμβανε 1.5 χιλιόμετρο περπάτημα σε έναν δασωμένο λόφο.

Το σώμα αναγνωρίστηκε ως ο κ. Sawat Huahin, 75 ετών. Βρέθηκε τραύμα από σφαίρα στο κρανίο του. Πιστεύεται ότι ο κ. Sawat πέθανε τουλάχιστον 8 ώρες πριν βρεθεί το σώμα του.

Οι συγγενείς του, που βρίσκονταν στο σημείο, είπαν στην αστυνομία ότι ο κ. Sawat κατάγεται από το Trang. Είχε μια φυτεία φρούτων και καουτσούκ κοντά σε αυτήν την περιοχή και ζούσε σε μια καλύβα στον λόφο με τα δύο ανίψια του. Στις 6:00 μ.μ. της Παρασκευής (16 Ιουνίουth) μίλησε με τη γυναίκα του στο κινητό ενώ περπατούσε προς την καλύβα. Μετά από αυτό, ωστόσο, η γυναίκα του δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του. Βγήκαν να τον αναζητήσουν πριν βρουν το σώμα του.

Η αστυνομία αναζητά τώρα τον ύποπτο και το κίνητρο πίσω από τη σοκαριστική δολοφονία.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.