Καταπληκτική γαστρονομική πόλη της Ταϊλάνδης: Πουκέτ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ελάτε μαζί μας για την απίστευτη γαστρονομική πόλη της Ταϊλάνδης στο Πουκέτ από 16 έως 18

Ιούνιος! τον εαυτό σας για μια δελεαστική εμπειρία καθώς πάνω από 30 αξιόλογα εστιατόρια από όλη την Ταϊλάνδη συγκεντρώνονται στο Πουκέτ για να επιδείξουν τη γαστρονομική τους ικανότητα στην εκδήλωση Incredible Thailand Culinary City!

Ξεκινήστε μια γαστρονομική οδύσσεια όπως καμία άλλη καθώς βυθίζεστε σε ένα απολαυστικό ταξίδι στις γεύσεις της Ταϊλάνδης. Εξερευνήστε περισσότερα από 30 εξαιρετικά εστιατόρια, καθένα από τα οποία αντιπροσωπεύει την καλύτερη κουζίνα που έχει να προσφέρει η χώρα μας. Από τοπικές λιχουδιές μέχρι διεθνείς νοστιμιές, αφεθείτε σε μια γαστρονομική περιπέτεια που θα αφήσει τους γευστικούς σας κάλυκες δέος. Για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας, θα έχουμε επίσης μια παγκόσμιας κλάσης έκθεση ταϊλανδέζικου φαγητού για να την εξερευνήσετε. Και το καλύτερο μέρος; Η είσοδος σε αυτή την εξαιρετική εκδήλωση είναι εντελώς δωρεάν!

Αποκαλύψτε την τέχνη της δημιουργίας εκλεκτών τοπικών γλυκών και πιάτων καθώς συμμετέχετε σε ενδιαφέροντα εργαστήρια. Ανακαλύψτε τα μυστικά πίσω από τις διάσημες γαστρονομικές εγκαταστάσεις του νότου και εμβαθύνετε στις περιπλοκές των τεχνικών μαγειρικής τους. Ως ξεχωριστή απόλαυση, έχουμε συναρπαστικά δώρα με κουπόνια μετρητών αξίας 100 μπατ! Αυτά τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να απολαύσετε απολαυστικές λιχουδιές που διατίθενται στην εκδήλωση.

Τοποθεσία: Jungceylon, The Bay Zone, Πουκέτ
Ημερομηνία: 16-18 Ιουνίου 2023
Ώρες λειτουργίας: 11:00 π.μ. – 10:00 μ.μ

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία στην εκδήλωση Incredible Thailand Culinary City στο Πουκέτ. Σημειώστε τα ημερολόγιά σας και ελάτε μαζί μας σε αυτή τη λαχταριστή γιορτή! Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της εκδήλωσης: Amazing Thailand Culinary City

Πηγή: Tourism Authority of Thailand Phuket (TAT) Facebook page / PRD

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.