Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης δίνει κανόνες για εφαρμογές μεταφοράς με κινητά τηλέφωνα

Η κυβέρνηση προωθεί τη χρήση καταχωρημένων υπηρεσιών μεταφοράς σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την ασφάλεια των μετακινήσεων και να διατηρήσει λογικούς ναύλους.

Ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Traisulee Traisaranakul ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι το Υπουργείο Μεταφορών ενθαρρύνει τώρα τα άτομα να καταχωρήσουν τα προσωπικά τους οχήματα για υπηρεσίες μεταφοράς, προσθέτοντας ότι πρόσθετη βοήθεια στη διαδικασία θα παρέχεται από το Υπουργείο Χερσαίων Μεταφορών (DLT).

Ο Traisulee τόνισε τη σημασία της χρήσης εφαρμογών ride-hailing που έχουν εγγραφεί από το DLT, σημειώνοντας ότι αυτό διασφαλίζει την ασφάλεια των επιβατών καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους, ενώ παράλληλα εγγυάται λογικές χρεώσεις υπηρεσιών.

Επί του παρόντος, υπάρχουν επτά εφαρμογές που έχουν λάβει την έγκριση του DLT, συμπεριλαμβανομένων των Hello Phuket Service, Bonku, Asia Cab, Robinhood, Grab, Air Asia SuperApp και Bolt.

Για τον εντοπισμό οχημάτων που λειτουργούν νόμιμα, συνιστάται στους επιβάτες να αναζητούν ταξί με κίτρινες πινακίδες κυκλοφορίας ή μωβ αυτοκόλλητα στα ιδιωτικά αυτοκίνητα. Αυτοί οι δείκτες υποδηλώνουν ότι οι οδηγοί διαθέτουν έγκυρες άδειες οδήγησης, έχουν υποβληθεί σε έλεγχο ποινικού ιστορικού και έχουν ταξινομήσει τα οχήματά τους για την παροχή βόλτων.

Εν τω μεταξύ, οι μοτοσυκλέτες που εμπλέκονται σε υπηρεσίες ιππασίας πρέπει να φέρουν κίτρινη πινακίδα κυκλοφορίας και οι αναβάτες φορούν το σακάκι της αντίστοιχης εταιρείας ιππασίας.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/