Μεθυσμένος Γάλλος βρέθηκε γυμνός να κοιμάται μπροστά σε εστιατόριο στο Κράμπι

Κράμπι –

Ένας μεθυσμένος Γάλλος βρέθηκε να κοιμάται γυμνός μπροστά σε ένα εστιατόριο στο Mueang Krabi, εκπλήσσοντας τους κατοίκους της περιοχής.

Η αστυνομία του Mueang Krabi ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στις 8:00 νωρίτερα αυτή την εβδομάδα σε ένα άγνωστο εστιατόριο στο Fresh Market City. Έφτασαν στο εστιατόριο για να βρουν τον γυμνό αλλοδαπό να κοιμάται μπροστά στο εστιατόριο. Ένα ύφασμα σαρόνγκ βρέθηκε στο πάτωμα κοντά του.

Το προσωπικό του εστιατορίου είπε στην αστυνομία ότι ο μεθυσμένος αλλοδαπός άνδρας ήταν περίπου 40 ετών. Το σαρόνγκ του ήταν χαλαρό, αλλά δεν το έσφιξε. Ξεκόλλησε όταν τον πήρε ο ύπνος.

Ο αλλοδαπός ξύπνησε από την αστυνομία πριν ξαναβάλει το σαρόνγκ. Είπε στην αστυνομία ότι είναι Γάλλος. Μένει σε ένα κοντινό ξενοδοχείο και η αστυνομία τον πήγε πίσω στο ξενοδοχείο.

Πιστεύεται ότι είχε πιει πάρα πολύ το προηγούμενο βράδυ και η αστυνομία αποφάσισε να μην καταθέσει δημόσια κατηγορίες για άσεμνο αφότου ο άνδρας ζήτησε συγγνώμη.

Το όνομα του άνδρα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα στον Τύπο, κάτι για το οποίο είναι πιθανότατα ευγνώμων.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.