Οδηγός τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση του Sedan σε στύλο ισχύος στο Kathu

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ομάδα διάσωσης Pannakorn/ Khao Yai

Kathu -

Ένας οδηγός τραυματίστηκε αρκετούς όταν το σεντάν του προσέκρουσε σε στύλο ρεύματος στο Κάθου.

Οι υπάλληλοι έκτακτης ανάγκης είπαν στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα τη Δευτέρα (5 Ιουνίουth) κοντά στην είσοδο του φράγματος Bang Ward στο Kathu. Έφτασαν στο σημείο για να βρουν ένα κατεστραμμένο σεντάν και έναν κατεστραμμένο στύλο ηλεκτρικού ρεύματος κοντά.

Η άγνωστη γυναίκα οδηγός είχε τραυματιστεί αρκετά. Μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο. Παραδέχτηκε στους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης ότι ήταν κουρασμένη και «ίσως» να είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι πριν από το ατύχημα.

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.