Οι μεγαλύτερες ιστορίες στην Ταϊλάνδη από την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου 2023

Ακολουθεί μια ματιά στις κορυφαίες ιστορίες ΕΘΝΙΚΗΣ Ταϊλάνδης, που επιλέχθηκαν από την Εθνική μας ομάδα Pattaya News/TPN, από την τελευταία εβδομάδα, Δευτέρα 29 Μαΐου 2023, έως Κυριακή 4 Ιουνίου 2023.

Δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο επίπεδο σημασίας, αλλά παρατίθενται με τη σειρά ημερομηνίας δημοσίευσης.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες ιστορίες!

  1. Ένας σημαντικός Καναδός ύποπτος στάλθηκε πίσω στην Ταϊλάνδη αφού φέρεται να δολοφόνησε έναν Καναδό – Ινδό στο Πουκέτ.

Ένας Καναδός ύποπτος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες αφού φέρεται να δολοφόνησε έναν Ινδό στο Πουκέτ, ο οποίος φέρεται να συμμετείχε σε διεθνικά οργανωμένα εγκλήματα.

Παραμένει υπό κράτηση και συνεχίζει να αρνείται όλες τις κατηγορίες.

2. Ένας 70χρονος Βρετανός υπέβαλε αναφορά στο Κεντρικό Γραφείο Ερευνών της Ταϊλάνδης (CIB) αφού αγόρασε μια πολυτελή συγκυριαρχία 15 εκατομμυρίων μπατ στο Κο Σαμούι πριν από πολλά χρόνια, αλλά ακόμα δεν έχει λάβει νομικά έγγραφα που να επιβεβαιώνουν την ιδιοκτησία του.

Η CIB αποδέχτηκε την έκθεση και δήλωσε ότι θα επανεξετάσει την υπόθεση. Το όνομα της εν λόγω κτηματομεσιτικής εταιρείας αποκρύφθηκε λόγω εκκρεμών νομικών μέτρων και των νόμων για τη συκοφαντική δυσφήμιση της Ταϊλάνδης.

3. Επιδρομές σε δωμάτια καραόκε στην Μπανγκόκ έγιναν αποκλειστικά πάρτι πολυτελείας μόνο για Κινέζους υπηκόους και βρέθηκαν 48 Κινέζοι και παράνομα ναρκωτικά.

56 ύποπτοι για ναρκωτικά, 24 από τους οποίους είναι Κινέζοι, συνελήφθησαν μετά από προτομή καραόκε στην Μπανγκόκ την Παρασκευή.

Παρέμειναν υπό κράτηση μέχρι την ώρα του Τύπου.

4. Η Ταϊλάνδη γιορτάζει τα βασιλικά γενέθλια της Βασίλισσας Suthida Bajrasudhabimalalakshana το Σάββατο 3 Ιουνίουrd.

Η Αυτού Μεγαλειότητα γεννήθηκε στις 3 Ιουνίου 1978, στην περιοχή Hat Yai στη Songkhla της Νότιας Ταϊλάνδης. Φέτος συμπλήρωσε τα 45α γενέθλιά της.

5. Η κυρία Amornrat Chokpamitkul, πρώην βουλευτής του Κόμματος Move Forward, δημοσίευσε τις απόψεις της στο Facebook δηλώνοντας ότι η Ταϊλάνδη πρέπει να ακυρώσει την απαγόρευση πωλήσεων αλκοόλ στις θρησκευτικές γιορτές λόγω της έλλειψης εύλογων λόγων, σύμφωνα με αυτήν.

Τα μέσα ενημέρωσης του TPN σημειώνουν ότι παλαιότερα υπήρχε μια εξαίρεση στην απαγόρευση του αλκοόλ για τους τουρίστες στα ξενοδοχεία, αλλά αυτή καταργήθηκε κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης του Prayut Chan-O-Cha.

Και, αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα. Σας ευχαριστούμε όπως πάντα που διαβάσατε τα Νέα της Pattaya/TPN News!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης του TPN media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής. Το υπόβαθρό του είναι στο HR και στις Επιχειρήσεις και γράφει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και μια δεκαετία. Ζει στην Πατάγια για περίπου εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι πολύ γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνία μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε email [προστασία μέσω email] Σχετικά με εμάς: https://thephuketexpress.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thephuketexpress.com/contact-us/