ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Ζητήθηκε από τους οδηγούς ταξί του Πουκέτ να είναι πιο ευγενικοί με τους τουρίστες μετά από ιογενές περιστατικό - ΒΙΝΤΕΟ

Πουκέτ -

Οι οδηγοί ταξί στο Πουκέτ καλούνται από τους αξιωματούχους να είναι πιο ευγενικοί αφού μια ξένη τουρίστας αναγκάστηκε να βγει από ένα μίνι βαν στο Πουκέτ από οδηγούς άλλων βαν που λειτουργούσαν στο λιμάνι του Πουκέτ Rassada.

Η προηγούμενη ιστορία μας:

Οι οδηγοί ισχυρίστηκαν ότι ο οδηγός του φορτηγού app-hailing του τουρίστα δεν μπορούσε να παραλάβει επιβάτες στο λιμάνι και είπαν στην τουρίστρια να σύρει τη βαλίτσα της από εκεί εάν σκόπευε να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες app-hailing.

Τώρα για την ενημέρωση:

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Πουκέτ, συνταγματάρχης Pratueng Ponmana, την Κυριακή (4 Ιουνίουth) πήγε στην προβλήτα Rassada με αξιωματούχους του Γραφείου Χερσαίων Μεταφορών του Πουκέτ (PLTO).

Ο κ. Kornpitak Artsuwan, Αναπληρωτής Αρχηγός PLTO, είπε στο Phuket Express ότι το μίνι βαν με τον ξένο επιβάτη του χρησιμοποιούσε την «Εφαρμογή Bolt».

Οι ντόπιοι οδηγοί ταξί στην προβλήτα παρεξηγήθηκαν και δεν κατάλαβαν ότι η αίτηση Bolt έχει ήδη εγκριθεί από τον PLTO και δεν είναι παράνομη στο Πουκέτ.

Ωστόσο, αφού ενημερώθηκαν, πλέον κατάλαβαν. Δεν υπήρξε σοβαρή κατάσταση μόνο λεκτική διαφωνία. Οι οδηγοί ταξί έχουν πει να είναι ευγενικοί μεταξύ τους για να έχουν καλή εικόνα στους τουρίστες.

Ωστόσο, ο συνταγματάρχης Pratueng είπε στο Phuket Express ότι η προβλήτα Rassada είναι μια ιδιωτική περιοχή που επιτρέπεται από την Επαρχιακή Διοικητική Οργάνωση του Πουκέτ.

Οι τοπικές υπηρεσίες ταξί στην προβλήτα λειτουργούν επίσης νόμιμα, οι οποίες έχουν πιάτσα ταξί περίπου 30 οχημάτων. Έχουν επίσης το δικαίωμα να προστατεύουν τις υπηρεσίες τους ελέγχοντας ότι οι οδηγοί ταξί από έξω είναι νομικές υπηρεσίες, αλλά πρέπει να είναι πιο ευγενικοί. Εν τω μεταξύ, οι οδηγοί ταξί από το εξωτερικό επιτρέπεται επίσης να παραλαμβάνουν πελάτες εάν χρησιμοποιούν εφαρμογές που έχουν εγκριθεί από τον PLTO.

Ωστόσο, η TPN σημειώνει ότι ιδιωτικές επιχειρήσεις και μέρη μπορούν να συνάψουν συμβάσεις με συγκεκριμένους οδηγούς ταξί και υπηρεσίες, όπως το αεροδρόμιο του Πουκέτ, το οποίο περιορίζει τη διαθεσιμότητα των εφαρμογών και άλλων υπηρεσιών, ακόμη και αν η υπηρεσία είναι νόμιμη. Ως ιδιωτικός χώρος, η προβλήτα Rassada διατηρεί το δικαίωμα να το κάνει επίσης.

Αυτό οδήγησε σε πολλές συγκρούσεις και ζητήματα, ειδικά στο αεροδρόμιο του Πουκέτ, με ορισμένους τουρίστες να διασχίζουν ακόμη και σημαντικές αποστάσεις από τον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου για να εξοικονομήσουν χρήματα στα ταξί. Οι βουλευτές του Move Forward Party προέτρεψαν τις ιδιωτικές επιχειρήσεις να επιτρέψουν τις εφαρμογές κοινής χρήσης διαδρομής, αλλά πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιούν τις δικές τους υπηρεσίες ταξί για ασφάλεια και ασφάλεια. Οι επικριτές, ωστόσο, λένε ότι τα συμβόλαια αφορούν μόνο χρήματα και για τα δύο μέρη.

Οι αιτήσεις που έχουν πιστοποιηθεί από τον PLTO είναι οι παρακάτω:

=======================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.