ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Καναδός ύποπτος αρνείται όλες τις κατηγορίες για τη δολοφονία Ινδού στο Πουκέτ

Ταϊλάνδη -

Ένας Καναδός ύποπτος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες αφού φέρεται να δολοφόνησε έναν Ινδό στο Πουκέτ που φέρεται να εμπλέκονται σε διεθνικά οργανωμένα εγκλήματα.

Οι προηγούμενες ιστορίες μας:

Ένας Καναδός πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου με περίπου 10 τραύματα από σφαίρες που βρέθηκαν στο σώμα του σε μια βίλα με πισίνα στο Πουκέτ στις 4 Φεβρουαρίουth 2022.

Δύο κύριοι ύποπτοι που καταζητούνται για τη δολοφονία ενός Ινδο-Καναδού υπηκόου σε μια βίλα στο Πουκέτ είχαν ήδη εγκαταλείψει τη χώρα, ανακοίνωσε χθες, 10 Φεβρουαρίου, η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης.

Εκδίδεται ένταλμα σύλληψης «Κόκκινη ειδοποίηση» για δύο καταζητούμενους φερόμενους ξένους πυροβολητές που κατηγορούνται για τη δολοφονία ενός Καναδο-Ινδού υπηκόου σε μια βίλα στο Πουκέτ στα τέλη Ιανουαρίου, ανέφερε η Βασιλική Αστυνομία της Ταϊλάνδης στις 12 Φεβρουαρίου.th 2022.

Ένας σημαντικός Καναδός ύποπτος στάλθηκε πίσω στην Ταϊλάνδη αφού φέρεται να δολοφόνησε έναν Καναδό – Ινδό στο Πουκέτ.

Τώρα για την ενημέρωση:

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (29 Μαΐουth) με επικεφαλής τον Γενικό Επίτροπο της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης Damrongsak Kittiprapas. Ο στρατηγός Damrongsak είπε ότι ο Καναδός ύποπτος κ. MATTHEW LEANDRE OVIDE DUPRE, 38 ετών, συνδέθηκε με τη «συμμορία του Ηνωμένων Εθνών». γκάνγκστερ στον Καναδά. Ο Dupre ήταν πρώην στρατιώτης του καναδικού στρατού που είχε πολεμήσει στο Αφγανιστάν.

Ένας από τους υπόπτους που φέρεται να ενεπλάκη με τον κ. Dupre στη δολοφονία του Ινδού στο Πουκέτ πέθανε σε ένα μικρό αεροπορικό δυστύχημα το 2022. Ωστόσο, δεν ήταν σαφές εάν το περιστατικό ήταν ατύχημα ή δολοφονία και η αιτία του αεροπορικού δυστυχήματος ήταν δεν διευκρινίστηκε ποτέ παρά την έρευνα των αρχών.

Ένας καταζητούμενος Καναδός ύποπτος που φέρεται να σκότωσε έναν Καναδό-Ινδό στο Πουκέτ για υποτιθέμενο οργανωμένο έγκλημα και διαμάχες συμμοριών πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα στο Οντάριο το περασμένο Σαββατοκύριακο, αλλά αναφέρθηκε για πρώτη φορά στον Τύπο την Τρίτη, 3 Μαΐου 2022.

Ο κ. Dupre έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες στο ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από το Επαρχιακό Δικαστήριο του Πουκέτ τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους για φόνο, παράνομη οπλοκατοχή και παράνομη οπλοκατοχή στο κοινό. Υποστηρίζει ότι είναι εντελώς αθώος για όλες τις κατηγορίες και φαινόταν χαλαρός και ήρεμος παρά την κατάσταση, χαμογελώντας για τον Τύπο και φαίνοντας αμέτοχος από τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Σχεδόν 100 αστυνομικοί, στρατιώτες και ειδικές δυνάμεις από τη μονάδα Thai Hanuman προστατεύουν και φρουρούν τον κ. Dupre λόγω φόβου ότι θα μπορούσε να δολοφονηθεί είτε από αντίπαλα μέλη συμμοριών σε αντίποινα για τη δολοφονία στο Πουκέτ ή ακόμα και από πρώην συμμάχους του που προσπαθούν να αποτρέψουν οποιαδήποτε ενδεχόμενη δικαστική μαρτυρία που θα ενοχοποιούσε άλλα εμπλεκόμενα άτομα.

============================

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.