Ρώσος αναβάτης μοτοσικλέτας επιβλήθηκε πρόστιμο 5,000 μπατ αφού πιάστηκε να κάνει Wheelies στο Πουκέτ

Rawai -

Ένας Ρώσος αναβάτης μοτοσικλέτας επιβλήθηκε πρόστιμο 5,000 μπατ, αφού τον έπιασε η κάμερα να κάνει τροχοδρομία σε έναν δρόμο στο Ραβάι του Πουκέτ.

Η επαρχιακή αστυνομία του Πουκέτ είπε στο Phuket Express για το περιστατικό το Σάββατο (27 Μαΐουth). Οι φωτογραφίες ενός ξένου αναβάτη που έκανε τροχοδρομία στο δρόμο Sai Yaun είχαν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και εξόργισε τους Ταϊλανδούς υπηκόους που ζήτησαν να βρεθεί και να συλληφθεί ο αναβάτης.

Η αστυνομία του Chalong συνέχισε την έρευνά της και αναγνώρισε τον αναβάτη ως τον κ. Anatolii Shatalov, 26 ετών, Ρώσος υπήκοος. Στις 25 Μαΐουth, ο Ρώσος αναβάτης παρουσιάστηκε στην αστυνομία του Chalong και παραδέχτηκε ότι ήταν το πρόσωπο στις φωτογραφίες.

Το Anatolii αντιμετωπίζει κατηγορίες για αλόγιστη οδήγηση που προκάλεσε δημόσια ενόχληση και οδήγηση χωρίς άδεια οδήγησης. Ο Ρώσος αναβάτης παραδέχτηκε τις κατηγορίες, αλλά δεν διευκρίνισε γιατί παραβίαζε τους νόμους οδικής κυκλοφορίας.

Την Παρασκευή (26 Μαΐουth) το δικαστήριο του Πουκέτ Κουάνγκ έκρινε την υπόθεση και η Ανατολή επιβλήθηκε πρόστιμο 5,000 μπατ.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει εργαστεί με το The Pattaya News για τέσσερα χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.