Τέσσερα άτομα διασώθηκαν αφού έπεσαν σε πηγάδι στο Thalang του Πουκέτ

Thalang -

Δύο άνδρες έπεσαν σε ένα πηγάδι πριν δύο άλλοι άνδρες που προσπαθούσαν να τους βοηθήσουν πέσουν στο πηγάδι επίσης στο Cherng Talay του Πουκέτ.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν από κατοίκους της περιοχής ότι τέσσερις άνδρες έπεσαν σε πηγάδι στο Σόι Πασάκ την Πέμπτη (25 Μαΐου). Αυτοί και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν τους τέσσερις άνδρες μέσα στο βαθύ πηγάδι. Ήταν όλοι ακόμα συνειδητοί και αρκετά ήρεμοι.

Οι διασώστες έριξαν ένα σχοινί στο πηγάδι. Έδεσαν ο ένας τον άλλον με το σχοινί προτού οι διασώστες τους τραβήξουν έναν προς έναν.

Οι δύο πρώτοι άνδρες, τα ονόματα των οποίων δεν δόθηκαν, ηλικίας 27 και 56 ετών, μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο. Οι άλλοι δύο άνδρες που προσπαθούσαν να βοηθήσουν τους δύο πρώτους άνδρες υπέστησαν μόνο ελαφρά τραύματα και αρνήθηκαν την πρόταση να πάνε σε νοσοκομείο.

Κάτοικοι της περιοχής είπαν στο Phuket Express ότι ο πρώτος άνδρας κοίταζε μέσα στο πηγάδι πριν πέσει κατά λάθος. Αυτό προκάλεσε μια αλυσιδωτή αντίδραση διάφορων άλλων που έπεσαν μέσα αφού προσπάθησαν να βοηθήσουν επίσης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.