Το Cruise Liner φτάνει στο νησί Samui με 1,800 τουρίστες

Samui, Surat Thani -

Ένα κρουαζιερόπλοιο αναχώρησε από το Chonburi με 1,800 τουρίστες πριν κατευθυνθεί προς την Καμπότζη, το Βιετνάμ και έφτασε στο νησί Samui.

Ο Κυβερνήτης του Surat Thani κ. Witchawut Jintoe είπε στο Phuket Express: «Αυτή την εβδομάδα το κρουαζιερόπλοιο «COSTA SERENA» έφτασε στην προβλήτα Na Thon με Ταϊλανδούς και Ασιάτες τουρίστες για ένα «Μονοήμερο Ταξίδι».

«Αναχώρησαν από την προβλήτα Laem Chabang στο Si Racha και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς την Καμπότζη, μετά στο νησί Phu Quoc στο Βιετνάμ και τελικά στο νησί Samui». Εξήγησε ο Κυβερνήτης.

«Οι τουρίστες επισκέφτηκαν τουριστικά μέρη στο νησί Σαμούι, όπως περπάτημα σε φυσικά μονοπάτια, επίσκεψη σε ναούς, μερικοί τουρίστες πήγαν για μπάνιο στη θάλασσα, έφαγαν θαλασσινά και street food και γνώρισαν τον τοπικό τρόπο ζωής». πρόσθεσε ο Κυβερνήτης.

«Από τον Νοέμβριο του περασμένου έτους μέχρι φέτος, τουλάχιστον 32 κρουαζιερόπλοια έφτασαν στο νησί Samui». κατέληξε ο Κυβερνήτης.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.