Το Πουκέτ εκδίδει προειδοποίηση για σκάφη που πάνε στη θάλασσα

Πουκέτ -

Το Νότιο Μετεωρολογικό Κέντρο (Δυτική Ακτή) εξέδωσε προειδοποίηση για μικρά σκάφη να εγκαταλείψουν λιμάνια στην ανοιχτή θάλασσα τη Δευτέρα (22 Μαΐου).

Ο Διευθυντής του Νότιου Μετεωρολογικού Κέντρου (Δυτική Ακτή) κ. Wiroj Liwjaroensap είπε στο Phuket Express ότι σύμφωνα με το Ταϊλανδικό Μετεωρολογικό Τμήμα (TMD), ένας νοτιοδυτικός μουσώνας καλύπτει τα νότια τμήματα της Ταϊλάνδης και τη Θάλασσα Ανταμάν. Περισσότερες βροχοπτώσεις σημειώνονται στα νότια τμήματα της Ταϊλάνδης και ισχυρές βροχές σε ορισμένες περιοχές είναι πιθανές.

Τα κύματα στη Θάλασσα Ανταμάν έχουν ύψος έως και δύο μέτρα στην ανοιχτή θάλασσα ή περισσότερα από τρία μέτρα ύψος σε μια περιοχή με καταιγίδα. Τα σκάφη που πηγαίνουν στη Θάλασσα Ανταμάν θα πρέπει να προχωρήσουν με προσοχή. Τα μικρά σκάφη θα πρέπει να παραμείνουν στην ξηρά.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.