Δύο άτομα συνελήφθησαν για παράνομη λειτουργία καταστημάτων κάνναβης στο Thalang του Πουκέτ

Thalang -

Δύο άτομα συνελήφθησαν για παράνομη λειτουργία καταστημάτων κάνναβης στο Thalang ενώ τρεις άλλες άδειες κάνναβης έχουν ανασταλεί.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Thalang κ. Bancha Tanuin είπε στο Phuket Express ότι οι αρμόδιοι υπάλληλοι επιθεώρησαν καταστήματα κάνναβης στο Thalang το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Βρέθηκαν δύο καταστήματα κάνναβης χωρίς άδεια. Αυτοί οι δύο ιδιοκτήτες καταστημάτων οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για πώληση ελεγχόμενων βοτάνων (μπουμπούκια κάνναβης) χωρίς άδεια. Τα ονόματά τους δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα στο Phuket Express.

Τρεις άλλες άδειες καταστημάτων κάνναβης έχουν επίσης ανασταλεί για πώληση κάνναβης σε άλλες επιχειρήσεις και διαφήμιση ελεγχόμενων βοτάνων (κάνναβης).

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του Υπουργείου Δημόσιας Υγείας της Ταϊλάνδης, κάθε είδους διαφήμιση κάνναβης, ψηφιακά ή έντυπα, αντίκειται στους κανόνες.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.