Οδηγός τραυματίστηκε μετά από ανατροπή φορτηγού στο Thalang, κατηγορεί τον Wet Road

Thalang -

Ένας οδηγός τραυματίστηκε μετά την ανατροπή του φορτηγού του στο Thalang.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα το πρωί του Σαββάτου (20 Μαΐουth) στον δρόμο Tha Ruea – Mueang Mai στην υποπεριφέρεια Pa Klok.

Έφτασαν στο σημείο για να βρουν το αναποδογυρισμένο φορτηγό σε μια αναστροφή κοντά στο ναό Pa Klok.

Ο οδηγός, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Wittaya, 20 ετών, είχε υποστεί διάφορα τραύματα. Είπε στο Phuket Express ότι έχασε τον έλεγχο του φορτηγού του και προσέκρουσε σε στύλους και σε μια πινακίδα πριν ανατραπεί. Κατηγόρησε τη βροχή και τον βρεγμένο δρόμο για το ατύχημα.

Ωστόσο, η αστυνομία Thalang συνεχίζει την έρευνά της για περαιτέρω νομικές ενέργειες.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.