Τραυματίστηκε σκουπιδοσυλλέκτης μετά από σύγκρουση του Sedan σε απορριμματοφόρο στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας συλλέκτης σκουπιδιών τραυματίστηκε στο πόδι αφού ένα σεντάν έπεσε στο πίσω μέρος του απορριμματοφόρου του στο Mueang Phuket.

Η αστυνομία του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το ατύχημα λίγο πριν τα μεσάνυχτα (16 Μαΐουth) στο Chalerm Phra Kieat Rama Road (Bypass Road) στη Rassada.

Η αστυνομία, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να διαπιστώσουν ότι ένα χαλασμένο σεντάν βρέθηκε κολλημένο στο πίσω μέρος ενός απορριμματοφόρου. Ο κ. Γιάο, 48 ετών, ένας υπήκοος της Μιανμάρ που ακούει μόνο με ένα όνομα, έναν σκουπιδοσυλλέκτη, είχε τραυματιστεί και στα δύο του πόδια. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο για βοήθεια.

Ο οδηγός απορριμματοφόρου, ο κ. Narin Jokthong, 42 ετών, είπε στο Phuket Express ότι σταμάτησε το φορτηγό ενώ τα σκουπίδια μαζεύονταν από το προσωπικό. Ξαφνικά, ένα σεντάν έπεσε στο πίσω μέρος του οχήματός του όπου δούλευε ο Γιάο, τραυματίζοντας τον Γιάο και καταστρέφοντας το απορριμματοφόρο.

Ο οδηγός σεντάν, ο κ. Piyapong Chimtab, 38 ετών, είπε στην αστυνομία του Πουκέτ ότι θα πήγαινε στο πάρτι γενεθλίων του φίλου του στο Chalong. Παραδέχτηκε ότι αποκοιμήθηκε πριν χάσει τον έλεγχο του σεντάν.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για πιθανή περαιτέρω νομική ενέργεια.

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.