Το Cruise Liner φτάνει στο Πουκέτ με 2,000 τουρίστες

Πουκέτ -

Ένα κρουαζιερόπλοιο από τη Μαλαισία με 2,000 τουρίστες έφτασε σε μια προβλήτα στο Wichit.

Τη Δευτέρα (15 Μαΐουth) ο Επικεφαλής του Ναυτικού Γραφείου του Πουκέτ, κ. Chayapong Pranit, καλωσόρισε περισσότερους από 2,000 τουρίστες που έφτασαν με το κρουαζιερόπλοιο από το Langkawi της Μαλαισίας στην προβλήτα Phuket Marine Custom στον κόλπο Makham.

είπε ο κ. Chayapong στο Phuket Express. «Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο από το 2019 έφτασε στην Πατόνγκ τον Οκτώβριο του περασμένου έτους μετά την χαλάρωση της κατάστασης του Covid-19»

Το πρώτο κρουαζιερόπλοιο έφτασε στην Πατόνγκ.

«Περισσότερα κρουαζιερόπλοια έρχονται στο Patong και στο Ao Makham του Πουκέτ. Από τον περασμένο Οκτώβριο υπάρχουν περισσότεροι από 160,000 τουρίστες από κρουαζιερόπλοια που συνέχισαν να αποφέρουν χρήματα στο Πουκέτ. Αυτό σημαίνει ότι οι τουρίστες έχουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στην επίσκεψη στο Πουκέτ», εξήγησε ο κ. Chayapong.

 

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Ο Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τρία χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και τις εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ ρεπόρτερ και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.