Το Πουκέτ θα διοργανώσει το Φεστιβάλ Φαγητού «Τοπικής Γεύσης».

Πουκέτ -

Το ετήσιο φεστιβάλ φαγητού «Local Taste» θα πραγματοποιηθεί αυτόν τον μήνα στην πόλη του Πουκέτ.

Ο δήμος της πόλης του Πουκέτ είπε στο Phuket Express ότι το ετήσιο φεστιβάλ τοπικού φαγητού θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 28 Μαΐουth, 2023 από τις 4:00 μ.μ. έως τις 10:00 στο Saphan Hin.

Στην εκδήλωση θα υπάρχουν περισσότεροι από 100 πάγκοι τοπικής κουζίνας με φαγητό από διάσημους σεφ. Κάθε βράδυ στο φεστιβάλ θα παρουσιάζονται παραδοσιακές παραστάσεις.

Μην χάσετε ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ φαγητού της χρονιάς!

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για πέντε χρόνια. Ειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση μεταξύ ταϊλανδέζικου στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ δημοσιογράφων και αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.