Ένας άνδρας της Μιανμάρ συνελήφθη με 82 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Thalang

Thalang -

Ένας άνδρας της Μιανμάρ συνελήφθη με 82 χάπια μεθαμφεταμίνης στο Thalang.

Ο Αρχηγός της Περιφέρειας Thalang κ. Bancha Tanuin είπε στο Phuket Express ότι την Παρασκευή (12 Μαΐουth) οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον κ. So Win, 42, υπήκοο της Μιανμάρ σε στρατόπεδο εργασίας στην υποπεριφέρεια Thep Krasattri. Του κατασχέθηκαν 82 χάπια μεθαμφεταμίνης.

Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Thalang για να αντιμετωπίσει κατηγορίες για παράνομη κατοχή ναρκωτικών της κατηγορίας 1 με σκοπό να πουλήσει.

Επίσης, βρέθηκε θετικός σε τεστ φαρμάκων ούρων.

*****************************

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.