Έντεκα άτομα τραυματίστηκαν μετά από συντριβή επιβατικού μίνι βαν στο Phatthalung

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Nitikorn Kongnookaew

Phatthalung -

Ένας οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ 11 επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά όταν ένα μίνι βαν έπεσε πάνω σε ένα τρέιλερ στο Παμπόν.

Η αστυνομία του Παμπόν ειδοποιήθηκε για το ατύχημα την Τρίτη (9 Μαΐου) στον δρόμο Trang – Song Khla. Στο σημείο έφτασαν μέλη έκτακτης ανάγκης για να βρουν το κατεστραμμένο μίνι βαν στο δρόμο στο πίσω μέρος του τρέιλερ.

Μέσα στο μίνι βαν, οι ομάδες διάσωσης βρήκαν τον οδηγό, τον κ. Sirichai Soosoe, 48 ετών, ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Έντεκα επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά, οι οποίοι ήταν οκτώ γυναίκες, δύο άνδρες και ένα πεντάχρονο κορίτσι. Μεταφέρθηκαν σε κοντινά νοσοκομεία.

Η κα Nawarat Suwannakan, η οποία ήταν μία από τους επιβάτες του μίνι βαν, είπε στα ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι ο οδηγός του επιβατικού μίνι βαν οδηγούσε πολύ γρήγορα από το Trang.

Ο οδηγός του τρέιλερ, ο κ. Warakorn Mueanwai, 48 ετών, δήλωσε στους εργάτες διάσωσης ότι μόλις είχε σταθμεύσει το φορτηγό του στην άκρη του δρόμου μόλις ένα λεπτό πριν από τη σύγκρουση.

Η αστυνομία του Παμπόν συνεχίζει την έρευνά της για το ατύχημα για περαιτέρω πιθανές νομικές ενέργειες.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.