Άνδρας πεθαίνει αφού μαχαιρώθηκε στο δικό του παντοπωλείο στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας ιδιοκτήτης τοπικού καταστήματος πέθανε αφού μαχαιρώθηκε στο δικό του παντοπωλείο στην πόλη του Πουκέτ μετά από ύποπτη διαμάχη με έναν πρώην πελάτη.

Η αστυνομία της πόλης του Πουκέτ ειδοποιήθηκε για το περιστατικό στη 1:30 π.μ. το Σάββατο (6 Μαΐουth) σε ένα τοπικό ταϊλανδέζικο παντοπωλείο στην οδό Sri Saena στην υποπεριοχή Talad Yai.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και το Phuket Express έφτασαν στο σημείο για να βρουν αίμα στο πάτωμα μπροστά από το παντοπωλείο. Ο τραυματίας, ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης του παντοπωλείου, ο κ. Wanchai Butdee, 35 ετών, μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο όπου δυστυχώς αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μάρτυρες είπαν στην αστυνομία του Πουκέτ ότι ένας άνδρας και μια γυναίκα σε ένα φορτηγό σταμάτησαν μπροστά στο παντοπωλείο. Ο άνδρας πήγε κατευθείαν στον κ. Wanchai χωρίς συζήτηση πριν τον μαχαιρώσει και τον έκοψε στο λαιμό και το κεφάλι του.

Στη συνέχεια, οι ύποπτοι διέφυγαν με το φορτηγό.

Η αστυνομία ανακάλυψε αργότερα ότι στις 2 Μαΐουnd ο ίδιος άνδρας και η γυναίκα έπιναν αλκοόλ στο παντοπωλείο και τους ζήτησε να φύγουν από τον Wanchai.

Αυτό οδήγησε σε αντιπαράθεση και βλέμμα μεταξύ των υπόπτων και λεκτικό καυγά, αλλά οι ύποπτοι τελικά έφυγαν από το παντοπωλείο.

Ο άνδρας ύποπτος αναγνωρίστηκε αμέσως από την αστυνομία ως ο κ. Taraphong 'Jack' Nepbua, 34 ετών από το Phatthalung.

Η αστυνομία του Πουκέτ εξακολουθεί να αναζητά τον ύποπτο μέχρι την ώρα του Τύπου.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.