Κανένας αλλοδαπός δεν έλαβε κόκκινες κάρτες τον περασμένο μήνα στο Πουκέτ από το Immigration

Πουκέτ -

Κανένας αλλοδαπός δεν έλαβε κόκκινες κάρτες τον περασμένο μήνα, σύμφωνα με το Γραφείο Μετανάστευσης του Πουκέτ.

Από την 1η έως τις 30 Απριλίου, 29 αλλοδαποί συνελήφθησαν για αδικήματα κατά της νομοθεσίας της Ταϊλάνδης για τη Μετανάστευση. Ωστόσο, η Phuket Immigration δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

Κανείς από τους ξένους δεν πήρε κίτρινη ή κόκκινη κάρτα. Τέσσερις Ταϊλανδοί από 17 έλαβαν κίτρινες κάρτες επειδή δεν αναφέρθηκαν όταν οι τουρίστες έκαναν check in στα καταλύματά τους.

Μια κόκκινη κάρτα ουσιαστικά σημαίνει ότι ένας τουρίστας θα απελαθεί και θα μπει στη μαύρη λίστα από την Ταϊλάνδη για τις πράξεις και την παραβίαση του νόμου. Η κίτρινη κάρτα είναι μια επίσημη προειδοποίηση ότι εάν το εν λόγω άτομο προσβάλει ξανά, είτε απελαύνεται και μπαίνει στη μαύρη λίστα είτε εάν είναι υπήκοος Ταϊλάνδης, ένα σημαντικό πρόστιμο και πιθανή φυλάκιση.

Όσο για τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους:

Η Μετανάστευση του Πουκέτ αποκάλυψε στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ότι δύο αλλοδαποί έλαβαν κόκκινες κάρτες και τέσσερις αλλοδαποί έλαβαν κίτρινη κάρτα τον περασμένο μήνα, τον Μάρτιο του 2023, μέχρι στιγμής.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.