Άνδρας συνελήφθη στο Πουκέτ για φόνο στο Nakhon Si Thammarat

Πουκέτ -

Ένας άνδρας συνελήφθη στο Πουκέτ αφού φέρεται να δολοφόνησε έναν άλλο άνδρα σε μια διαμάχη γης στο Nakhon Si Thammarat.

Η αστυνομία από το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών (CIB) είπε στο Phuket Express για το περιστατικό την Τρίτη (2 Μαΐου).nd). Συνέλαβαν έναν άνδρα που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Amnuay, 43 ετών, μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε από δικαστήριο στο Nakhon Si Thammarat για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο Amnuay συνελήφθη σε ένα στρατόπεδο ελεφάντων στο Paklok, Thalang.

Η σύλληψη έγινε αφού ο Amnuay είχε συμφωνήσει να αγοράσει γη από το άγνωστο θύμα. Ο Amnuay πλήρωσε μια κατάθεση για το κόστος της γης, ωστόσο, το θύμα αρνήθηκε να μεταβιβάσει την ιδιοκτησία της γης στην Amnuay καθώς το θύμα ήθελε περισσότερα χρήματα.

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες μάλωναν ενώπιον του ύποπτου, Amnuay, που φέρεται να χρησιμοποίησε ένα μακρύ μαχαίρι για να κόψει το θύμα στο κεφάλι μέχρι θανάτου.

Η CIB δεν διευκρίνισε την ακριβή ημερομηνία που συνέβη το περιστατικό και ο Amnuay δεν έδωσε στη δημοσιότητα μια άμεση δήλωση.

***************************

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.