Ο ύποπτος συνελήφθη στο Πουκέτ μετά από έξι χρόνια για φερόμενο μαχαίρι σε άλλο άτομο κατά τη διάρκεια του Songkran 2017

Πουκέτ -

Ένας ύποπτος συνελήφθη στο Πουκέτ αφού φέρεται να μαχαίρωσε και τραυμάτισε σοβαρά έναν άλλο άνδρα πριν από έξι χρόνια κατά τη διάρκεια του Songkran 2017 στο Prachin Buri.

Η αστυνομία από το Κεντρικό Γραφείο Ερευνών (CIB) είπε στο Phuket Express ότι συνέλαβε τον ύποπτο, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Jirapong, 33 ετών, μπροστά από ένα ξενοδοχείο στο Sakoo, Thalang. Κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Η σύλληψη έγινε αφού κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Songkran πριν από έξι χρόνια, ενώ γιόρταζε και έπινε αλκοόλ με τους φίλους του, τσακώθηκε με έναν έφηβο στο Prachin Buri της Κεντρικής Ταϊλάνδης.

Δέκα φίλοι του άλλου μέρους ήρθαν για να επιτεθούν στον Τζιραπόνγκ κατά τη διάρκεια της λογομαχίας. Χρησιμοποίησαν ένα ποτήρι για να χτυπήσουν τον Jirapong στο πρόσωπο, ο οποίος στη συνέχεια μαχαίρωσε το θύμα δύο φορές πριν φύγει με ταχύτητα.

Δεν ήταν σαφές γιατί χρειάστηκαν έξι χρόνια για να εντοπιστεί και να συλληφθεί ο Jirapong και η CIB δεν εξήγησε αμέσως αυτό το γεγονός.

****************************

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.