Το στάδιο Surakul θα κλείσει προσωρινά για έναν μήνα

Πουκέτ -

Το στάδιο Surakul θα παραμείνει προσωρινά κλειστό για ένα μήνα για επισκευές.

Ο Οργανισμός Επαρχιακής Διοίκησης του Πουκέτ (OrBorJor) ανακοίνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο το προσωρινό κλείσιμο του σταδίου Surakul από την 1η Μαΐουst έως Μάιο 28th 2023.

Το OrBorJor Phuket δηλώνει ότι το προσωρινό κλείσιμο θα είναι για ανακαινίσεις για την υποστήριξη μέρους του Εθνικού Αθλητισμού της Ταϊλάνδης. Ζητούν συγγνώμη για την ταλαιπωρία.

Το Phuket Express σημειώνει ότι το Στάδιο Surakul είναι το κύριο στάδιο του Πουκέτ που βρίσκεται στην πόλη του Πουκέτ. Πολλοί άνθρωποι πηγαίνουν στο γήπεδο για περπάτημα και τρέξιμο καθημερινά.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.