Βρέθηκε νεκρό δελφίνι στην παραλία στο νησί Pha Ngan

Νησί Pha Ngan, Surat Thani -

Ένα νεκρό δελφίνι ξεβράστηκε στην ακτή σε μια παραλία στο νησί Pha Ngan.

Ο Επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Tan Sadet – Koh Pha Ngan κ. Thikamphon Penchorm είπε στο Phuket Express ότι ειδοποιήθηκαν για ένα νεκρό δελφίνι νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στην παραλία Yao.

Έφτασαν στην παραλία για να βρουν δυστυχώς το νεκρό δελφίνι. Επικοινώνησε με το Κέντρο Έρευνας Θαλάσσιων και Παράκτιων Πόρων και το Κέντρο Κεντρικού Κόλπου της Ταϊλάνδης.

Το νεκρό δελφίνι θάφτηκε προσωρινά στην παραλία, ενώ περίμενε το προσωπικό από το κέντρο να μεταφέρει το νεκρό δελφίνι για νεκροψία για να βρεθεί η αιτία θανάτου. Δεν ήταν αμέσως σαφές ποια ήταν η καθυστέρηση.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.