Το τουριστικό τέλος Ταϊλάνδης θα αναβληθεί μέχρι τον Σεπτέμβριο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Ταϊλάνδη -

Σύμφωνα με τον Υπουργό Τουρισμού και Αθλητισμού, Phiphat Ratchakitprakarn, η ημερομηνία έναρξης του Τουριστικού Τέλους (TTF) της Ταϊλάνδης έχει αναβληθεί από τον Ιούνιο για την 1η Σεπτεμβρίου 2023 για να διασφαλιστεί ότι το σύστημα TTF θα λειτουργεί ομαλά, ενώ συνεχίζονται οι συζητήσεις με τις αεροπορικές εταιρείες για τον καθορισμό του κατάλληλη μέθοδο συλλογής, σύμφωνα με τους κανόνες της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών.

Οι αφίξεις αλλοδαπών αεροπορικώς θα χρεώνονται 300 μπατ, ενώ όσοι το κάνουν από ξηρά και θαλάσσια 150 μπατ. Οι ταξιδιώτες μιας ημέρας θα εξαιρούνται.

Το υπουργείο αποφάσισε να επιβάλει τουριστικό τέλος για χρήση στην ανάπτυξη τοπικών προορισμών και υποδομών, καθώς και την παροχή ασφαλιστικής κάλυψης σε ξένους τουρίστες.

Ωστόσο, το τέλος δεν θα εισπραχθεί από αλλοδαπούς με άδειες εργασίας και κάρτες συνόρων.

ΠΗΓΗ: PRD

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The TPN National News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.