Αυστραλός βρέθηκε απαγχονισμένος στο αστυνομικό τμήμα της Patong

Πατόνγκ –

Ένας Αυστραλός βρέθηκε απαγχονισμένος σε ένα δωμάτιο κελιών στο αστυνομικό τμήμα Patong στο Πουκέτ.

Η αστυνομία της Patong είπε στο Phuket Express ότι ο 29χρονος Αυστραλός συνελήφθη την Κυριακή (23 Απριλίουrd) το βράδυ καθώς ήταν βαριά μεθυσμένος και προκάλεσε δημόσια αναστάτωση. Ήταν υπό κράτηση σε ένα κελί μόνος του στον δεύτερο όροφο του αστυνομικού τμήματος, ενώ οι αστυνομικοί τον περίμεναν να ξεσηκωθεί.

Περίπου το μεσημέρι της Δευτέρας (24 Απριλίουth) ο Αυστραλός βρέθηκε απαγχονισμένος στο κελί (Το Phuket Express κρατά το όνομά του εν αναμονή της ειδοποίησης της πρεσβείας και της οικογένειας). Βρέθηκε κρεμασμένος από μέρος των ρούχων του. Το πλάνα CCTV κοντά δείχνει ξεκάθαρα ότι απαγχονίστηκε χωρίς κανέναν άλλο να εμπλέκεται, λέει η αστυνομία της Patong.

Έχει αναφερθεί ότι ο Αυστραλός έπασχε από κατάθλιψη και φέρεται να είχε προηγούμενα νομικά προβλήματα με τις αρχές επιβολής του νόμου, έχοντας προηγουμένως λογομαχήσει με την κοπέλα του προτού φέρεται να της επιτεθεί σε ξενοδοχείο στην Πατόνγκ.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

*****************************

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Χρειάζεστε ιατρική ή ταξιδιωτική ασφάλιση για το ταξίδι σας στην Ταϊλάνδη; Μπορούμε να βοηθήσουμε!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.