Δύο άνθρωποι πεθαίνουν μετά από σύγκρουση μοτοσυκλέτας με ταξί στο Patong – Karon Hill

Πατόνγκ, Πουκέτ –

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από σύγκρουση μοτοσικλέτας με αυτοκίνητο ταξί στο λόφο Patong – Karon.

Οι ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης ανέφεραν ότι ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα σε μια στροφή την Παρασκευή (21 Απριλίουst) στο λόφο Patong – Karon στο Patong.

Έφτασαν στο σημείο για να εντοπίσουν δύο άγνωστα άτομα που είχαν τραυματιστεί σοβαρά στο δρόμο.

Σε κοντινή απόσταση τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν το κατεστραμμένο μηχανάκι και το αυτοκίνητο ταξί. Δυστυχώς, οι δύο τραυματίες διαπιστώθηκαν αργότερα νεκροί.

Η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της για να βρει τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος και δεν ήρθε κανένας μάρτυρας για να δηλώσει αμέσως τις παρατηρήσεις τους.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφή
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.