Κλέφτης εισβάλλει στο σπίτι διάσημης Ταϊλανδής ηθοποιού στο Πουκέτ

Πουκέτ -

Ένας κλέφτης εισέβαλε στο σπίτι μιας διάσημης Ταϊλανδής ηθοποιού στο Πουκέτ και φέρεται να έκλεψε εκατό χιλιάδες μπατ ή περίπου 3,000 δολάρια.

Η διάσημη Ταϊλανδή ηθοποιός Napakpapa 'Ma Mee' Nakprasit ανάρτησε στα προσωπικά της μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτή την εβδομάδα δηλώνοντας ότι ένας κλέφτης που πιάστηκε από βίντεο CCTV εισέβαλε στο πολυτελές σπίτι της σε ένα συγκρότημα κατοικιών στο Cherng Talay, Thalang το βράδυ της 17ης Απριλίου.th.

Το οικιστικό συγκρότημα διέθετε ακριβό σύστημα ασφαλείας αλλά δεν πτόησε τον συγκεκριμένο κλέφτη. Ως αποτέλεσμα, ο Ma Mee υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία του Cherng Talay.

Ο αρχηγός της αστυνομίας Cherng Talay, συνταγματάρχης Chalermchai Hernsawat είπε στο Phuket Express ότι εντοπίζουν τον ύποπτο από πλάνα CCTV στο σπίτι και την κοντινή περιοχή. Η αστυνομία του Cherng Talay διαπίστωσε ότι το ίδιο βράδυ, ένας ύποπτος εισέβαλε σε άλλα δύο σπίτια στην περιοχή και πιστεύεται ότι είναι το ίδιο άτομο.

Η Ma Mee είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις εμφανίσεις της σε ταινίες τρόμου της Ταϊλάνδης, όπως η σειρά Art of the Devil και η Mae Bia (Snake Lady). Έχει επίσης εμφανιστεί, ωστόσο, σε ρομαντικές κομεντί και δράματα όπως και το Butterfly Man.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.