Ενεργή χειροβομβίδα βρέθηκε κοντά στην παραλία στο νησί Samui

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MGR διαδικτυακά

Νησί Samui, Surat Thani -

Μια ενεργή χειροβομβίδα βρέθηκε κοντά σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο σε παραλία στο νησί Samui από έναν ντόπιο που μάζευε καρύδες.

Η Αστυνομία Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (EOD) ειδοποιήθηκε από έναν άγνωστο ντόπιο που μάζευε καρύδες σε μια φυτεία καρύδων κοντά σε ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στην παραλία Mae Nam στο νησί Samui την Παρασκευή (21 Απριλίου).

Ο συνταγματάρχης Panumart Taprat της αστυνομίας EOD είπε στο Phuket Express ότι έφτασαν στο σημείο με την αστυνομία του Koh Samui για να βρουν μια χειροβομβίδα M67 που ήταν ακόμα έτοιμη για χρήση. Χρειάστηκαν περίπου 15 λεπτά για να αφαιρεθεί η χειροβομβίδα από την περιοχή.

Ο συνταγματάρχης Panumart είπε στο Phuket Express ότι παρόλο που η χειροβομβίδα ήταν πολύ παλιά και σκουριασμένη, ήταν ακόμα επικίνδυνη. Συνεχίζουν την έρευνα για να μάθουν ποιος πέταξε τη χειροβομβίδα.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.