Το Take Care Kids Special Charity Walk ξεκινά από την Πατάγια στο Πουκέτ

Πατάγια-

 Καλύψαμε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ένα καταπληκτική φιλανθρωπική βόλτα που κάνει ο James Lee Valentine, «Wild Wolf», για το Ίδρυμα Take Care Kids.

Αυτή η βόλτα τώρα ξεκίνησε!

Ο Wild Wolf ξεκινά την επική του βόλτα

Χθες, 21 Απριλίου 2023, ξεκίνησε το εξαιρετικό κατόρθωμα που θα δει τον Τζέιμς Λι Βαλεντάιν να προσπαθεί να διανύσει τα 1000 χιλιόμετρα που χωρίζει την Πατάγια από το Πουκέτ σε 60 ημέρες.

Ο λόγος για το εξαιρετικό κατόρθωμά του είναι να προσπαθήσει να συγκεντρώσει 1,000,000 μπατ για να ολοκληρώσει το Family Home που χτίζει η Take Care Kids στο Huay Yai.

Μπορείτε να υποστηρίξετε την επιχείρηση του James κάνοντας δωρεά μέσω του QR Code ή του Pay Pal στη σελίδα Facebook The Take Care Kids Foundation ΕΔΩ καθώς και να ακολουθήσει την καθημερινή του διαδρομή.

 Δωρεές μπορούν επίσης να γίνουν στο Λογαριασμός Take Care Kids Thailand Foundation στον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού Kasikorn 584-2-05272-8 ή χρησιμοποιώντας τον κωδικό QR παρακάτω.

Καλή επιτυχία Τζέιμς!

Οι καλοθελητές στο Witherspoons να ευχηθούν στον James καλή επιτυχία στην αρχή της βόλτας του.

Η αρχική έκδοση αυτού του άρθρου εμφανίστηκε στον αδελφό μας ιστότοπο, The Pattaya News, που ανήκει στη μητρική μας εταιρεία TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Βοηθήστε στην υποστήριξη του Phuket Express το 2023!

Εικόνα μετά το περιεχόμενο της ανάρτησης
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.